Short Film
Dy Miqte
 • Share :
STORY
image movie
Dy miq te perfshire ne nje situate te veshtire dhe te detyruar ti gjejne nje zgjidhje.Brenda nje nate kalojne peripeci te pafund ne rruget e shpirtit te tyre.Eshte nje nate e gjate dhe e veshtire per te zgjedhur mes jetes dhe vdekjes.Zgjedhjet e veshtira shpesh here te vendosin dhe perballe faktit te vrasjes se mikut tend me te mire.por cila do te jete zdhedhja e Afrimit.te marre hakun e te vellait dhe te humbe mikun e tij me te mire per hater te opinionit(dhe zbatimit te ligjit te hakmarrjes) apo te lere burrerine e tij menjane dhe opinionin e mases ,dhe te lere te jetoje mikun e tij dhe babane e ardhshem e nje femije te pa lindur ende. http://www.imdb.com/title/tt2385063
CAST & CREW
 • CAST
  ENKEL GURAKUQI/ DEVI MUKA/ MIRELA SKARA NASKA/ XHEVAHIR ZENELI/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Royald Elezaj/
 • ART DIRECTOR & COSTUME
  Oriana Kamberi/
 • EDITOR
  Klod Agostini/
 • WRITER
  Erenik Beqiri/
 • DIRECTOR
  Edlira Baholli/