Ky serial dokumentarësh trajton tema të rëndësishme të historisë së Shqipërisë që nga koha e Skënderbeut (Shekulli XV) e deri...
Skopje is one of the few capitals in the world in which there are two national theatres; national theatre of...
Lumenjtë e Shqipërisë. Njëherazi burim i jetës në këto anë, miq të njerëzisë, por edhe armiq të rreptë. Ata janë...
Shtetet, njësoj si njerëzit, kanë jetën e tyre. Kanë ulje e ngritjet e tyre, dështimet, sukseset, mburrjet dhe historitë për...
Ky eshte nje cikel dokumentaresh, 52 minutesh secili, i cili deshiron te krijoje filmikisht, profilet artistike te Aktorëve me te...
http://www.imdb.com/title/tt4391564/
Historia e Shqipërisë, që nga koha e themelimit të shtetit shqiptar modern, është e mbushur me ngjarje që kanë pasur...
Projekti i merr përsipër tu mësojë shqiptarëve identitetin e tyre. Kush jemi, nga vijmë, përse jemi po aq ndryshe sa...