Jimmy is an orphan, he lives alone in a rented house in the suburbs of Tirana for several years he...
Nje e moshuar vazhdon jeten e saj te varfer e te thjeshte, e harruar nga femijet e saj emigrante, e...
Një letër njoftimi për vdekjen e gjysh Trifonit vë në lëvizje gjithë fisin. “Në këtë jetë të shkurtër, të gjithë...
Linda -18 vjec- shtron nje darke me rastin e pervjetorit te vdekjes se te atit se saj. Ne kete darke...
Te rrethuar nga krismat e armeve dhe te ngujuar brenda nje tasheje (ose bunker), tre ushtare gjerman (ose nazist) duhet...
Historia e tre shokeve qe kane si mani te vene baste me njeri tjetrin. Fillimisht thjesht per tu argetuar. Me...
Filmi fillon ne nje bregdet te Vlores me nje gomone, qe mberin ne breg,(emigrimi klasik I refugjateve shqiptare), por e...
Sarina një vajze e re, e rritur me probleme familjare I duhet të perballoje edhe jetesen e veshtirë.Ajo njihet me...
Filmi "Realitete Paralele"na tregon per pese te rinj studente te cilet te ngopur nga jeta e zhurmeshme e metropolit,vendosin te...
Dy femije rreth moshes 15-16 vjec, te lindur ne Greqi me prinder shqiptare, kane ardhur ne shqiperi per te vazhduar...
Kufiri Shqiptaro – Grek,nje ushtar shqiptar dhe nje ushtar grek dhe nje bari maqedonas. Ky eshte nje tregim i shkurter...
Nje dirigjent pas nje aksidenti, jeton caste te imagjinates te frymëzuarnga pasioni I tij në momentet e fundit të agonisë....
Pasi bashkeshortja refuzon qe ti jap para borxh, Marko detyrohet ti kerkoj parat tek shoku i tij, i cili ne...
Eshte historia e nje cifti e cila zhvillohet brenda nje nate. Si nje perballje e tyre me heshtjen. http://www.imdb.com/title/tt2380093/
Vizita e deputetit dhe nje investitori amerikan ne nje fshat te humbur. Mbasi I morren dhe ankesat e popullit, premtuan...
Jeta e dy miqve rrezikon te shkaterrohet nga lakmia per para. Mes tyre hyn dyshimi dhe xhelozia. Njeri eshte I...
Ne perfundim te dites se tij te pare te punes, erjoni largohet I fundit nga zyrat e kompanise dhe per...
Nje ngjarje e inspiruar nga nje perralle shqiptare http://www.imdb.com/title/tt3406998
Ne nje province fatet e njerzeve drejtohen nga parashikimi i yjeve. Vini dhe Ina ndikohen nga kjo force duke I...
Kjo veper trajton nje teme dhe plage te rende te shoqerise shqiptare: gjakmarrjen. Subjekti dhe personazhet jane frymezuar nga jeta...
Subjekti ka ne qender nje cift te rinjsh, te cilet presin nje femije. Ngjarja zhvillohet ne Tiranë. Realiteti i filmit...
Eshte nje fragment jete paralele nga disa familje te cilat nuk kane lluksin e intimitetit http://www.imdb.com/title/tt2379815
Dy miq te perfshire ne nje situate te veshtire dhe te detyruar ti gjejne nje zgjidhje.Brenda nje nate kalojne peripeci...
Dy burra te semure, ndajne te njejten dhome spitali. Dy burrat miqesohen me njeri tjetrin e meqenese Marli nuk ka...
Nje dite e cila nisi si gjithe te tjerat per Jozefin nisi  te mari nuanca gjithmone e me te cuditshme.Dikush...
Dy te rinjte praojne te ndryshojne pamjen ne shkembim te te ardhurave monetare. Duke u kthyer keshtu ne njerez me...
Nje film dramatiko-komik, ku tregohet diferenca e brezave dhe konfliktet qe hasin cdo dite. Veshtirsite qe perballet nje i moshuar...
A young woman lives alone with her son. Married of young age and divorced soon after, she struggles to survive...
Jeta e nje te riu te cilit i jepet leje per 24 ore lirim nga burgu. Por asgje nuk shkon...