Short Film
Leksioni
 • Share :
STORY
image movie
Ne perfundim te dites se tij te pare te punes, erjoni largohet I fundit nga zyrat e kompanise dhe per fatin apo tersin e tij ndeshet ne koridor me themeluesin e kompanise. Nje ftese per nje kafe do I bej te marre nje leksion te rendesishem per vazhdimesine e tij ne pune. http://www.imdb.com/title/tt2387509
CAST & CREW
 • CAST
  ALFRED TREBICKA/ ARBER ISLAMI/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Florian Haxhihyseni/
 • ART DIRECTOR
  Luan Shkodra/
 • COSTUME
  Oriana Kamberi/
 • COMPOSER
  Gerti Druga/
 • WRITER & DIRECTOR
  Gjergj Kalaja/