Short Film
Ushtaret 4
 • Share :
STORY
image movie
Te rrethuar nga krismat e armeve dhe te ngujuar brenda nje tasheje (ose bunker), tre ushtare gjerman (ose nazist) duhet te perballen me fatin e tyre, realitetin dhe rregullat qe ata kane krijuar. Por kur nje prej rregullave thyhet marrdhenie e tyre vihet ne dyshim dhe fajtori duhet te ndeshkohet ashtu sic e kerkojne rregullat. Perballja e ushtareve me luften qe kane brenda tyre do te coje ne nje ndryshim rrenjesore. http://www.imdb.com/title/tt3509766/
CAST & CREW
 • CAST
  EVIS LULE/ RAEL HOXHA/ XHEJNI FAMA/ KLODIAN HOXHA/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Florian Haxhihyseni/
 • ART DIRECTOR
  Andon Koja/
 • COSTUME
  Stela Laknori/
 • COMPOSER
  Armand Broshka/
 • EDITOR
  Klod Agostini/
 • WRITER
  Erenik Beqiri/
 • DIRECTOR
  Geris Filipi/