Short Film
Family Market
 • Share :
STORY
image movie
Subjekti ka ne qender nje cift te rinjsh, te cilet presin nje femije. Ngjarja zhvillohet ne Tiranë. Realiteti i filmit eshte nje realitet i jetuar, me sakt i frymëzuar dhe i nisur nga realiteti i diteve te sotme. Ngjarja ndodh ne nje lagje periferike te tiranes.Ngjarja në thelb do të japi dhunën urbane . Filmi meqenëse ka subjekt dhe atmosfere te erret e justifikon shume mire veten nen zhanrin drame aksion. http://www.imdb.com/title/tt2387465/
CAST & CREW
 • CAST
  ERVIN BEJLERI/ GEZIM RUDI/ SOKOL ANGJELI/ AMOS ZAHARIA/ OLSI HOXHA/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Royald Elezaj/
 • ART DIRECTOR & COSTUME
  Oriana Kamberi/
 • COMPOSER
  Briz Musaraj/
 • EDITOR
  Klod Agustini/
 • WRITER
  Fabio Bego/
 • DIRECTOR
  Tan Kazazi/