Short Film
Gjaksit
 • Share :
STORY
image movie
Kjo veper trajton nje teme dhe plage te rende te shoqerise shqiptare: gjakmarrjen. Subjekti dhe personazhet jane frymezuar nga jeta reale. Nje djale i ri kryen nje krim; vret shokun e tj te ngushte. Familja e tij bie ne gjak dhe e zgjidh ceshtjen duke ja dorezuar djalin e tyre hasmit http://www.imdb.com/title/tt2379979/
CAST & CREW
 • CAST
  KRISTAQ SKRAMI/ ROZETA FERI/ GULIEM RADOJA/ EDVINA MUSTAFA/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Florian Haxhihyseni/
 • ART DIRECTOR
  Luan Shkodra/
 • COSTUME
  Stela Laknori/
 • COMPOSER
  Vendim Zyka/
 • EDITOR
  Klodi Agostini/
 • WRITER & DIRECTOR
  Neritan Mehmetaj/