Short Film
Bela
 • Share :
STORY
Nje film dramatiko-komik, ku tregohet diferenca e brezave dhe konfliktet qe hasin cdo dite. Veshtirsite qe perballet nje i moshuar me dicka te panjohur “Rritja e nje qeni” http://www.imdb.com/title/tt2386193/
CAST & CREW
 • CAST
  MERKUR BOZGO/ ERMIRA HYSAJ/ NATASHA SELA/ GENT HAZIZI/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Armelin Llanaj/
 • ART DIRECTOR
  Luan Shkodra/
 • COSTUME
  Oriana Kamberi/
 • COMPOSER
  Kujtim Prodani/
 • EDITOR
  Kreshnik Leskaj/
 • WRITER
  Teodor Laco/
 • DIRECTOR
  Lorena Beci/