Short Film
Mysafiret
 • Share :
STORY
image movie
Vizita e deputetit dhe nje investitori amerikan ne nje fshat te humbur. Mbasi I morren dhe ankesat e popullit, premtuan pafund, ata i hypin makinave dhe ikin. Eshte nje ngjarje reale qe ka shume kohe qe ndodh ne Shqiperi. http://www.imdb.com/title/tt3498476/
CAST & CREW
 • CAST
  XHEVAHIR ZENELI/ MARKO BITRAKU/ MYZAFER ZIFLA/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Spartak Papadhimitri/
 • COSTUME
  Ardi Asllani/
 • COMPOSER
  Mark Luli/
 • WRITER & DIRECTOR
  Klajd Papadhimitri/