Short Film
Letra Fati
 • Share :
STORY
image movie
Jeta e dy miqve rrezikon te shkaterrohet nga lakmia per para. Mes tyre hyn dyshimi dhe xhelozia. Njeri eshte I arsyeshem ndersa tjetri vrapon pas instiktit. Mashtrimi dhe bastet do te trondisin jetet e tyre ne nje moment te caktuar. http://www.imdb.com/title/tt3506562/
CAST & CREW
 • CAST
  ERVIN BEJLERI/ INDRIT COBANI/ GEZIM RUDI/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Royald Elezaj/
 • ART DIRECTOR
  Luan Shkodra/
 • COSTUME
  Oriana Kamberi/
 • EDITOR
  Klodi Agostini/
 • WRITER & DIRECTOR
  Ervin Zarka/