Short Film
Pune femijesh
 • Share :
STORY
image movie
Dy femije rreth moshes 15-16 vjec, te lindur ne Greqi me prinder shqiptare, kane ardhur ne shqiperi per te vazhduar shkolle. Ata hasin veshtiresi ne integrimin e shoqerise sepse paragjykohen qe diten e pare. Ne momentin qe perballen edhe me nje nder mesueset e shkolles, per ta perseri eshte nje ferr qendrimi ne Shqiperi. Gjate gjithe kohes ne cdo moment ata shtypen dhe paragjykohen. Dy femijet ne Shqiperi nuk shihen me si shqipetare por si dy te huaj nga nje ”vend negativ si Greqia”. http://www.imdb.com/title/tt6078490
CAST & CREW
 • CAST
  MARSELA LENA/ ORESTIS GIGAS/ ENI PAPUCIU/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Armelin Llanaj/
 • ART DIRECTOR
  Oriana Kamberi/
 • EDITOR
  Klod Agostini/
 • WRITER & DIRECTOR
  Olti Hatillari/