Short Film
Horoskopi
 • Share :
STORY
image movie
Ne nje province fatet e njerzeve drejtohen nga parashikimi i yjeve. Vini dhe Ina ndikohen nga kjo force duke I besuar horoskopit dhe duke u udhehequr nga ai per te realizuar endrrat e tyre. Ato nisen te takojne njeri-tjetrin dhe cdo gje po shkon sipas parashikimit por ne nje cast te vetem ndryshon gjithcka ato nuk mund te takohen dhe jeta e tyre kthehet si me pare me endrra qe presin te realizohen vetem atehere kur yjet ti hapin rruge. http://www.imdb.com/title/tt6078478/
CAST & CREW
 • CAST
  ERMELA RURI/ GENT BEJKO/ NATASHA SELA/ ARJETA DHIMA/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Florian Haxhihyseni/
 • ART DIRECTOR
  Oriana Kamberi/
 • COMPOSER
  Eno Kalo/
 • EDITOR
  Klod Agostini/
 • WRITER & DIRECTOR
  Elkjana Gjipali /