Short Film
ZHEG
 • Share :
STORY
image movie
Nje e moshuar vazhdon jeten e saj te varfer e te thjeshte, e harruar nga femijet e saj emigrante, e vetmuar dhe pa dashuri. Ne anen tjeter te qytetit, nje grua e re e divorcuar, me femije te vogel, perpiqet te rigjeje ekuilibrin ne jeten e saj.Dy histori marredheniesh njerezore te prishura, vijojne paralelisht, qe te nderthuren vetem ne fund, per te plotesuar nje rreth vicioz trishtues te jetes. http://www.imdb.com/title/tt2380339/  
CAST & CREW
 • CAST
  AISHE STARI/ LULI BITRI/ INDRIT COBANI/ SUELA BAKO/ ARTAN ISLAMI/
 • Producer
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Armelin Llanaj/
 • ART DIRECTOR & COSTUME
  Oriana Kamberi/
 • WRITER & DIRECTOR
  Kelmend Karuni/