Short Film
Shqiperi Itali 1 – 0
 • Share :
STORY
image movie
Filmi fillon ne nje bregdet te Vlores me nje gomone, qe mberin ne breg,(emigrimi klasik I refugjateve shqiptare), por e vecanta eshte se kesaj radhe mbi gomone nuk ka nje shqiptar, por eshte nje Italian I cili ka marre nje udhetim te gjate me gomone. Di vetem nje Fjale te thote ne shqip TIRANA dhe gjen stacionin e trenit.Ndeshje futbolli,Shqiperi Itali, vetem italiani jone ne stadium dhe perballe tij gjithe ata tifoza shqiptare. http://www.imdb.com/title/tt6078486/
CAST & CREW
 • CAST
  PASQUALE DE MARZO/ ALBANA SANCOLLI/ XHENI HALLULLI/ XHEVAHIR ZENELI/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Armelin Llanaj/
 • ART DIRECTOR
  Oriana Kamberi/
 • COMPOSER
  Alban Male/
 • WRITER & DIRECTOR
  Redi Treni/