Jeta e nje te riu te cilit i jepet leje per 24 ore lirim nga burgu. Por asgje nuk shkon sic ai e kishte parashikuar, mjafton per te qe I gjithe gezimi te shuhej dhe gjerat te marrin nje tjeter rrjedhe te paparashikuar. http://www.imdb.com/title/tt6078498
A young woman lives alone with her son. Married of young age and divorced soon after, she struggles to survive a wild reality. Though very dedicated to her son, she remains an interesting subject to be gossiped about. After getting used being an easy target, she doesn’t mind the contemptuous...
Nje film dramatiko-komik, ku tregohet diferenca e brezave dhe konfliktet qe hasin cdo dite. Veshtirsite qe perballet nje i moshuar me dicka te panjohur "Rritja e nje qeni" http://www.imdb.com/title/tt2386193/
Dy te rinjte praojne te ndryshojne pamjen ne shkembim te te ardhurave monetare. Duke u kthyer keshtu ne njerez me dy personalitete, ne besimtare fanatike http://www.imdb.com/title/tt6078420/
Nje dite e cila nisi si gjithe te tjerat per Jozefin nisi  te mari nuanca gjithmone e me te cuditshme.Dikush po del nga shtepia e tij me tre kate  pako te bardha,  secila prej tyre mbante nje emer qe per  te do te nenkuptonte shume.  Mes peripecish arriti me ne...
Dy burra te semure, ndajne te njejten dhome spitali. Dy burrat miqesohen me njeri tjetrin e meqenese Marli nuk ka asnje kontakt me boten e jashtme, Agroni i tregon per c’ka sheh nga dritarja. Ai i flet per ore te tera mbi boten e jashtme e kjo gje kthehet ne...
Dy miq te perfshire ne nje situate te veshtire dhe te detyruar ti gjejne nje zgjidhje.Brenda nje nate kalojne peripeci te pafund ne rruget e shpirtit te tyre.Eshte nje nate e gjate dhe e veshtire per te zgjedhur mes jetes dhe vdekjes.Zgjedhjet e veshtira shpesh here te vendosin dhe perballe...
Eshte nje fragment jete paralele nga disa familje te cilat nuk kane lluksin e intimitetit http://www.imdb.com/title/tt2379815
Subjekti ka ne qender nje cift te rinjsh, te cilet presin nje femije. Ngjarja zhvillohet ne Tiranë. Realiteti i filmit eshte nje realitet i jetuar, me sakt i frymëzuar dhe i nisur nga realiteti i diteve te sotme. Ngjarja ndodh ne nje lagje periferike te tiranes.Ngjarja në thelb do të...
Kjo veper trajton nje teme dhe plage te rende te shoqerise shqiptare: gjakmarrjen. Subjekti dhe personazhet jane frymezuar nga jeta reale. Nje djale i ri kryen nje krim; vret shokun e tj te ngushte. Familja e tij bie ne gjak dhe e zgjidh ceshtjen duke ja dorezuar djalin e tyre...