Short Film
24 Ore
 • Share :
STORY
image movie
Jeta e nje te riu te cilit i jepet leje per 24 ore lirim nga burgu. Por asgje nuk shkon sic ai e kishte parashikuar, mjafton per te qe I gjithe gezimi te shuhej dhe gjerat te marrin nje tjeter rrjedhe te paparashikuar. http://www.imdb.com/title/tt6078498
CAST & CREW
 • CAST
  GERT FERRA/ ROZI KOSTANI/ KLARA SHEHU/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Florian Haxhihyseni/
 • ART DIRECTOR
  Luan Shkodra/
 • COSTUME
  Oriana Kamberi/
 • COMPOSER
  Gerti Druga/
 • EDITOR
  Petrit Pema/
 • WRITER & DIRECTOR
  Klaudia Bastari/