Short Film
Pertej Kufinjve
 • Share :
STORY
image movie
Kufiri Shqiptaro – Grek,nje ushtar shqiptar dhe nje ushtar grek dhe nje bari maqedonas. Ky eshte nje tregim i shkurter mbi nje konflikt tejet te gjate dhe teper aktual…e djeshmja perndjek te sotmen! http://www.imdb.com/title/tt2402671/
CAST & CREW
 • CAST
  BEKIM GURI/ ORION HALILI/ GENT HAZIZI/ ELIDON FINO/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Florian Haxhihyseni/
 • ART DIRECTOR
  Rael Hoxha/
 • WRITER & DIRECTOR
  Evis Lule/