Documentary
Vetmia
 • Share :
Vetmia
STORY
image movie
Ky serial dokumentarësh trajton tema të rëndësishme të historisë së Shqipërisë që nga koha e Skënderbeut (Shekulli XV) e deri në dekadat e fundit të shekullit të 20. Objekti i tij janë marrëdhëniet e shtetit shqiptar me fuqitë më të mëdha të kohës dhe pasojat që ato patën në zhvillimin politik dhe ekonomik të Shqipërisë. http://www.imdb.com/title/tt6078616/
CAST & CREW
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Luan Shkodra/
 • WRITER
  Fatos Baxhaku/
 • DIRECTOR
  Xhoslin Rama/
 • 8 Episodes x 45 min/