Documentary
Albanian Style
 • Share :
Albanian Style
STORY
image movie
Projekti i merr përsipër tu mësojë shqiptarëve identitetin e tyre. Kush jemi, nga vijmë, përse jemi po aq ndryshe sa edhe të njejtë me popujt që na rrethojnë? Cilat janë ngjyrat, zërat, historitë, karakteret që na ndajnë me të tjerët dhe që na bëjnë që në fund të fundit të themi të gjithë: po unë jam shqiptar? http://www.imdb.com/title/tt6078548/reference
CAST & CREW
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Luan Shkodra/
 • WRITER
  Fatos Baxhaku/
 • DIRECTOR
  Xhosli Rama/ Kelmend Karuni/ Vivian Rama/
 • Episodes
  10 x 40 min/