Documentary
Perballe
 • Share :
Perballe
Perballe
Perballe
Perballe
Perballe
STORY
image movie
Ky eshte nje cikel dokumentaresh, 52 minutesh secili, i cili deshiron te krijoje filmikisht, profilet artistike te Aktorëve me te medhenj te kinematografise Shqiptare, duke eksploruar me vete artistet filmat ku ata ishin protagoniste, rolet e tyre me te spikatura si dhe rrethanat shoqerore, te punes apo historike, me zbulime shume interesante qe nga krijimi i kinostudios e deri ne kinemane e diteve te sotme. http://www.imdb.com/title/tt4205280/
CAST & CREW
 • CAST
  Tinka Kurti/ Reshat Arbana/ Margarita Xhepa/ Mevlan Shanaj/ Rikard Ljarja/ Roza Anagnosti/ Raimonda Bulku/ Timo Flloko/ Kastriot Çaushi/ Elvira Diamanti/ Ndriçim Xhepa/ Birçe Hasko/ Marieta Ljarja/ Gulielm Radoja/ Yllka Mujo/ Niko Kanxheri/ Mirush Kabashi/ Eva Alikaj/ Bujar Asqeriu/ Luiza Xhuvani/
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Luan Shkodra/
 • EDITOR
  Xhosli Rama/
 • WRITER
  Ornela Islami/
 • 20 Episodes x 52 min/