Documentary
Syte e Lumit
 • Share :
Syte e Lumit
STORY
image movie
Lumenjtë e Shqipërisë. Njëherazi burim i jetës në këto anë, miq të njerëzisë, por edhe armiq të rreptë. Ata janë ndër dëshmitarët më të vjetër e njëherazi më të rinj të jetës tonë. Drini, Vjosa, Shkumbini, Mati, Erzeni, Drino, Devolli, çfarë u kanë parë sytë dhe çfarë shohin teksa udhëtojnë mes nesh? Udhëtoni bashkë me ciklin dokumentar “Sytë e Lumit”, një serial mbi tetë prej lumenjve më në zë të Shqipërisë. http://www.imdb.com/title/tt6078578/
CAST & CREW
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Elton Baxhaku/ Royald Elezaj/
 • NARRATOR
  Sokol Angjeli/
 • EDITOR
  Vivian Rama/
 • WRITER
  Fatos Baxhaku/
 • DIRECTOR
  Elton Baxhaku/
 • 8 Episodes x 52 min/