Documentary
Shenjat
 • Share :
Shenjat
STORY
image movie
Shtetet, njësoj si njerëzit, kanë jetën e tyre. Kanë ulje e ngritjet e tyre, dështimet, sukseset, mburrjet dhe historitë për të treguar. Në kohën e sotme, thellësisht të globalizuar dhe për më tepër, të politizuar, gjithnjë e më tepër vihet re prirja për të anashkaluar me indiferencë të plotë rrënjët e gjithësecilit prej nesh. Shtetet, sikurse edhe ky i yni, kanë veç të tjerash, edhe shenjat e veta. http://www.imdb.com/title/tt7095800/
CAST & CREW
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Luan Shkodra/
 • NARRATOR
  Gezim Rudi/
 • EDITOR
  Xhosli Rama/
 • WRITER
  Fatos Baxhaku/
 • DIRECTOR
  Xhoslin Rama/