Documentary
Atentatet e medha
 • Share :
Atentatet e medha
STORY
image movie
Historia e Shqipërisë, që nga koha e themelimit të shtetit shqiptar modern, është e mbushur me ngjarje që kanë pasur si mjet të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve politike: vrasjen e organizuar të kundërshtarit politik. Atentatet e medha, ato që tronditën vendin kohë pas kohe dhe që ndikuan thellësisht jo vetëm në ngjarjet e mëpastajme, por edhe në edukimin historik të brezave të tërë. http://www.imdb.com/title/tt4581414/reference
CAST & CREW
 • PRODUCER
  Dritan Huqi/
 • DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
  Elton Baxhaku/
 • NARRATOR
  Viktor Zhusti/
 • EDITOR
  Xhosli Rama/
 • WRITER
  Fatos Baxhaku/
 • DIRECTOR
  Eno Milkani/